Pris på bedriftprofil

Prisen på bedriftprofilene er alltid inkludert søkemotoroptimaliserings-tekster (SEO) og «fri bruk» på alle nettsteder inkludert LinkedIn. I prisen inngår også publisering på bedriftprofilen.no.

Inkludert er også design av Bedriftprofilen-pdf med logo og kontaktinformasjon for bedriften din. PDF-en kommer i én versjon for print og én for e-post.

NYHET! Vi kan også redigere og publisere bedriftprofiler-tekster som du har lagd på egenhånd eller ved hjelp av ChatGPT eller andre kunstig intelligens-tjenester. Send oss en e-post med underlaget og så får du en pris. 

Fakta om leveransen

Intervjuform

Tekstene kommer i intervjuform slik du er vant med i fra aviser.

Antall korrekturer

Du får forslag til bedriftprofil  til gjennomsyn i vanlig Word-format. Gi tilbakemelding ved å redigere i teksten eller over telefon. Det er du som bestemmer  hvordan teksten skal være. Inkludert er to korrekturer og én godkjennings-korrektur (småting).

PDF kommer fra vår designer. Inkludert er to korrekturer og én godkjennings-korrektur (småting). 

 

Hva med foto? Rettigheter?

Vi bruker bilder som bedriftprofil-kundene leverer. Mange har tilgang på gode bilder. I motsatt fall kan vi hjelpe med å arrangere fotografering. Hvis du trenger bilder i andre sammenhenger er dette en god anledning til å få tatt dette. Avklar «fri bruk» med fotograf for å dekke eventuelle andre formål. Bildene må ha god oppløsning og kvalitet. Når du leverer bilder samtykker du til bruk her hos oss. 

Hvor mye tekst er inkludert?

Standard bedriftprofil inkluderer bildetekst, faktaramme og er på inntil 3300 tegn. Innholdet  får plass på én A4-sider ferdig designet som pdf. Kundehistorie er på inntil 2 sider med mulighet for undersak, mer fakta og bildetekster. For kundehistorie-pris kan du også få en mer omfattende bedriftprofil enn standard.

Bestilling

Først blir vi enige. Så sender vi ordrebekreftelse.

Ingen pristillegg utover mva.

Bare mva. kommer i tillegg. 

Noen tilleggstjenester?

Vi kan photoshoppe/bearbeide bildene, skrive mange andre typer tekster og levere designtjenester. 

Hva hvis vi ønsker besøk av tekstforfatter?

Nettmøte og telefon fungerer veldig godt. Møter og reisekostnad kan vi levere som tilleggstjenester.