Det serviceorienterte mekaniske verkstedet Westmek på Nord-Vestlandet leverer til fiskeri, havbruk og industri. Produktene i solid utførelse tilpasses kundens behov. Utvalget inkluderer fisketanker, transportører, gangbaner og mer.

Det mekaniske verkstedet gjør naturligvis også service og vedlikehold av utstyr for en rekke fartøystyper inkludert lineflåten og for landbaserte anlegg innenfor oppdrett og industri.

– Vi prosjekterer, tegner, produserer og installerer for kunder i hele regionen, sier daglig leder Inge Tungevåg. Westmek har lang erfaring innen blant annet sveis, maskinarbeid og skipselektronikk.

På innkjøp av reservedeler, stål og utstyr har selskapet dessuten gode rabattavtaler som kommer oppdragsgiverne til gode.

Ofte haster det.

– Driftsstans er kostbart. Vi strekker oss langt for å levere raskt og møte kundenes behov, enten det handler om reparasjonsarbeid eller leveranser av enkeltprodukter og komplette systemer, sier han.

Rustfritt stål, syrefast stål og aluminium er hovedmaterialer. Westmek gjør dessuten klassearbeid i samarbeid med DNV GL, Bureau Veritas og Sjøfartsdirektoratet. Verkstedet er medlem av Måløy Maritime Group.