Fra Norwater får kundene forutsigbar service og løsninger for omdanning av sjøvann til ferskvann, uten kapasitetsbegrensninger. Kvalitetsmaterialer inkludert Danfoss høytrukkspumper og omvendt osmoseteknikk gir høy driftsstabilitet og lave driftskostnader.

Ferskvann blir brukt som virkemiddel mot lakselus og andre sykdommer som gjellesykdommen AGD som oppdrettere i blant annet Tasmania sliter med. Hit har Norwater levert tre anlegg. Også for landbaserte anlegg med mangelfull ferskvanntilgang stiller Norwater med løsningen.
Referanser som Sølvtrans, Rostein og Seistar Holding vitner om godt fotfeste i brønnbåtmarkedet.
– Produksjon av ferskvann på stedet sparer store ressurser i forhold til frakt av vann, dersom dette i det hele tatt er et reelt alternativ. Vi er et effektivt selskap som leverer kvaliteten og designen kundene trenger for høy driftsstabilitet. Kundene er alltid i fokus og skal føle seg viktige hos oss, sier adm. dir. Per Einar Gjerding.
Når Sølvtrans tar levering av verdens største brønnbåt Ronja Storm fra Havyard i 2019, er det med Norwater-ferskvannskapasitet på 16800 kubikk (tonn) per døgn.
Løsningene har et kompakt og plassbesparende design. Korrosjonsbestandig duplex og superduplex stål blir brukt på utsatte deler av anlegget. Danfoss høytrykkspumper gir jevnt trykk til membranene, noe som bidrar til lang levetid.