GEA er en stødig leverandør innenfor mange områder på fiskens vei fra hav og merder til landanlegg og bord.

Selskapets medarbeidere opererer ut i fra hovedkontor i Oslo og kjenner bransjen godt. Med seg på laget har de en internasjonal organisasjon som er en av verdens største leverandører av teknologi for matvareindustrien.
– Vi har serviceinnstillingen og størrelsen som er nødvendig for å være en komplett leverandør, sier adm. dir. Heidi Fuglum i GEA. Selskapets 34 medarbeidere i Norge har sine egne spesialområder og representerer i tillegg hele virksomhetens store produktspekter.

GEA CookStar kan f.eks. brukes til steking av fiskekaker.

– I GEA er vi orientert inn mot kundens behov, kompetanse og løsninger. Medarbeiderne våre kjenner fiskeriindustriens ønsker og behov – og menneskene som står bak. Fra samme kontaktperson og oss som selskap får du levert et spekter av løsninger med en bredde som overrasker mange, sier Fuglum.