Foringsflåter. Flytekaier. Service- og kontorbygg. Cruise- og hurtigbåtkaier, Bølgedempere med innvendig lagerplass ”på kjøpet”? Hva med hoteller og rekkehus flytende på beste tomten i byen?

Ulstein Betong Marine leverer flytende betongkonstruksjoner av topp kvalitet til gunstig pris. Selskapet er markedsledende på forings åter i betong til oppdrettsnæringen.

– Vi står for både prosjektering og produksjon, og kan derfor tilby fleksible løsninger til våre kunder, sier daglig leder Asbjørn Tronstad.

Effektiv og strømlinjet produksjon 

Arbeidsstyrken er svært erfaren og stabil. Et strømlinjeformet anlegg sikrer effektiv produksjon. – Gjennom 25 år og snart 110 bygg har vi perfeksjonert rutiner og kvalitet og leverer solide produkter til en gunstig pris, forklarer Tronstad.

Flytende konstruksjoner er både rimelige og fleksible. – Vi har levert flere cruise- og hurtigbåtkaier. Noen kaier ligger midlertidig og når jobben er gjort, kan de flyttes eller selges og gjenbrukes til nye oppgaver, sier Tronstad.

Klar for innovasjon

De vanntette konstruksjonene holder i minst 50 år før eventuell oppgradering av skroget er nødvendig. Selskapet står i fremste rekke i konkurransen om produksjon av for eksempel flytende hoteller og sågar  ytende leiligheter «frontline» på beste tomten i byen. – Dette kommer, spår han.