Tørt og varmt. Det er noe de fleste forbinder med komfort. Dette er mulig med Eberspächer Airtronic dieselbaserte luftvarmere.

Varmeren kan styres med fast montert ur, fjernkontroll og app på telefonen. Airtronic serien var opprinnelig utviklet for proffmarkedet, men er nå også omfavnet av fritidsbåteiere.
– Fordelen med luftvarmere fremfor for eksempel gassvarmere er at du i tillegg til å få det varmt også kan tørke klærne dine, sier teknisk sjef Per Skorge i Norway Marine Supply som er distributør for Eberspächer i Norge.
Gassvarmere øker fuktigheten i lufta. Det er til lite glede, for rått om bord blir det helt av seg selv fra vann, sjø, klær, klima og årstid. For folk i fiske og havbruk handler det om komfort, holde kulda på avstand og ha gode vilkår på arbeidsplassen.
– Airtronic møter alle normer og krav for arbeidsbåter inkludert passasjerfartøy, slår Skorge fast.
Foruten trygg og sikker drift, inkluderer kravene fra fritidsbåteiere gjerne å utvide båtinteresse- og livsstil til helårsaktivitet. Å ha det tørt og varmt om bord kan dessuten øke trivselen når hele familien er på tur.
– Fuktigheten blir drevet ut. Familie og venner kan legge seg i tørt sengetøy og tørke klær om bord. Godt og tørt kan avgjøre om turen eller ferien blir vellykket eller ikke, sier salgssjef Glenn Madsen.
Eberspächer Airtronic kommer i varianter på 2, 4 og 5 kW. Avhengig av konfigurasjon er det mulig å tidsinnstille varmeapparatet eller fjernstyre med app på smarttelefon.
Norway Marine Supply leverer til forhandlere i hele landet.