Lofoten-Hydraulikk AS er produsent av komplette, hydrauliske systemer og dekksutstyr for fiskeflåten. Kombinasjon av lang praktisk erfaring og design- kompetanse står sentralt i leveransene.

Hydraulikk utgjør sjeldent standardløsninger.
– Vi har lang erfaring og dyktige fagfolk. I vår bransje teller dette ekstra mye. For å skape optimale, robuste og driftssikre løsninger må du over tid opparbeide en erfaring for hva som er holdbart i vår bransje, og samtidig være innovativ og levere nye løsninger.
Bedriften på seks medarbeidere er lokalisert ved Skarvik AS i Svolvær havn, en servicehavn med firmaer som samarbeider nært om et komplett spekter av produkter og tjenester.
– Mange prosjekter starter med at vi designer løsninger i samarbeid med rederi og skipskonsulenter. Etter dette overtar byggeverftene som vi samarbeider nært med for å levere et godt sluttprodukt til kundene. Erfaring og kunnskap er nøkkelord hele veien.
Det handler om økonomi, både i selve investeringen, men vel så viktig gjennom høy brukervennlighet og driftssikkerhet på havet.
Du kan ikke fangste uten hydraulikk, sier han.
Lofoten Hydraulikk leverer tegninger, hydraulikk og vinsjsystemer til verft i Tyrkia, Polen, Danmark og Norge.