– Med redningsplagg fra Regatta kan du fokusere på jobben, mens vi sørger for sikkerheten.

Det sier markedssjef Erik Loe Muri. Han sitter på kaia i Ålesund hvor du aldri glemmer hvordan livet på havet kan arte seg. Derfra har Regatta levert flyte- og redningsutstyr i mange, mange år både til proff og privat.

– Hele serien av flyte- og redningsutstyr for fiske, havbruk og offshore fokuserer på sikkerhet og komfort. Det skal ikke føles som et hinder å sørge for sikkerheten, og om du ikke tenker over at du faktisk har på deg en redningsvest så har vi lykkes, sier Muri.

Ulike arbeidsforhold og oppgaver gir ulike krav til sikkerhet og funksjoner. For noen er synlighet og praktiske løsninger som radiofeste og knivlomme det viktigste. Ekstra oppdrift er viktig for de som f.eks. opererer med tungt verktøy. Viktigst for de som arbeider alene er lommer for varslingssystemer og det at redningsvesten sikrer ekstra godt mot bølger o.l. om man må vente i vannet for hjelp.

I sine utviklingsprosesser samarbeider Regatta tett med kunden. Direkte kundedialog, aktiv produkttesting og Regattas lange erfaring er nøkkelen til stadig bedre produkter.

I år kommer hele serien av arbeidsvester med et ytterstoff som har en begrenset flammespredning, samt vester for nye sikkerhetsbehov.

– Med fluoriserende gult som hovedfarge er proffvestene godt synlige. Men mange kunder ønsker f.eks. profilering med logo og farger som samsvarer med deres egen identitet. Det har vi også tilrettelagt for.