Truck Tek er totalleverandør av hydrauliske kraner og utstyr for marin bruk. – Vi stiller samme krav til oss selv som til våre egne leverandører: Leveransene må være optimale i forhold til bruk og behov!

Det sier daglig leder, ingeniør og sakkyndig Thaya Arumairasa. Den 12 mann store bedriften holder til ved dypvannskai på Gårdsøya i Brønnøysund, ti minutter fra flyplass og kaia til Hurtigruten. Truck Tek er importør av Amco Veba-kraner som er spesialtilpasset for tøffe, marine miljøer som her i Norge.
– Kundene skal i prinsippet konsentrere seg om å bruke kranene. Det andre skal vi sørge for, sier Thaya. Det innebærer få følge opp hele veien fra prosjektering til leveranse, samt senere vedlikehold og sertifisering.
– Vi er en langsiktig partner og tar godt vare på kundene våre gjennom et tillitsbasert kundeforhold. Som kunde skal du kunne stole på at vi vil gjøre hverdagene dine lettere og bidra til virksomhetens lønnsomhet, sier han.
Flåter, båter og kai er typiske anvendelsesområder for kranene. Godt over 500 kraner er levert fra bedriften som opplever god vekst.
– Det viser at markedet setter stor pris på produktene og tilleggstjenestene som vi leverer, slår Thaya fast.