Aqualine Midgard® System er et komplett merdsystem der alle komponenter jobber sammen for å sikre både fisk og røktere.

Aqualine Midgard® System er et komplett merdsystem der alle komponenter jobber sammen for å sikre både fisk og røktere. Flytekragen, nota og bunnringen jobber sammen for å tåle naturkreftene. Vi har jobbet lenge og målrettet for å redusere risikoen for rømming og samtidig finne løsninger for bedre og sikrere arbeidsforhold for røkterne. Vi finner også løsninger som gjør det enklere å produsere oppdrettsfisk på mer utsatte/eksponerte lokaliteter.

Aqualine Midgard® system består av følgende nyheter

Sylindrisk oppdrettsnot utviklet med bakgrunn i modelltester hos MARINTEK i Trondheim og fullskala tester på to av Midt-Norges mest eksponerte lokaliteter. Bunnringen henger direkte i notveggen med slakke tau. Tauene kan heves og senkes mot flytekragen.

Flytekrage med tilpassede innfestingspunkter for vår not. Leveres i flere størrelser avhengig av lokalitetene den skal brukes på.

Bunnring tilpasset not og flytekrage, med optimal vekt og stivhet for en best mulig utspiling av not i krevende miljøer.

Ekstrautstyr for ytterligere effektivitet og sikkerhet

Vinsjesystemet hever og senker bunnringen skånsomt og effektivt ved hjelp av fjernkontroll. Systemet effektiviserer arbeidsoperasjoner og øker sikkerheten for personellet på anlegget. Fjerner behovet for kraner og større båter. Elektrisk drift.

Siden Aqualine Midgard® System ble lansert i 2013 er det solgt over 350 nøter.

Komplette løsninger gir mindre risiko for rømning

Aqualine har i år 35-årsjubileum som leverandør av sikkert og pålitelig utstyr til oppdrettsbransjen, og tilstreber hele tiden å tilby de beste løsningene med hensyn til valg av flytekrage, not og fortøyning.

Ingen anlegg er like og det er derfor svært viktig for Aqualine å kunne tilby en integrert løsning med 100% tilpasning til det enkelte anlegg.