Lofoten Hydraulikk AS leverer komplette hydrauliske systemer og dekksutstyr for fiskeflåten. Syv medarbeidere står på for kundene, også med rask service når det haster.

Daglig leder Jon Rune Nybø har jobbet med hydraulikk i Nord-Norge fra 1986, a 2012 i eget firma i Svolvær i lag med medeier Per Hovde. Der betjener selskapet fiskeflåten og havbruksnæringa med hydraulikk og vinsjsystemer hovedsakelig fra egen produksjon.
– Kombinasjonen av lang praktisk erfaring, fagfolk og designkompetanse står sentralt i leveransene. Det gjelder å lage holdbart utstyr med den riktige balansen mellom kraft og vekt, forteller Nybø.
– Vi er totalleverandør innenfor hydraulikk. Det er en stor fordel for kunden å få alt på ett sted, samtidig som det bygges gode relasjoner mellom selger og kunde.
Komplette løsninger innebærer alt nødvendig for at et hydraulisk anlegg skal fungere inkludert pumper, kjøling, filter og rør i riktige dimensjoner.
– Vi samarbeider tett med kundene gjennom skipsdesignere og kan på den måten levere gode løsninger og planer, som igjen vises i driftssikre båter.