Westmek AS produserer utstyr for oppdrett og behandling av fisk om bord i havgående fartøy, gjør vedlikehold av utstyr for en rekke fartøystyper og leverer dessuten til landbaserte industrianlegg. Selskapet prosjekterer, tegner, produserer og installerer over hele Nord-Vestlandet.

– Vi har lang erfaring innen blant annet sveis, maskinarbeid og skipselektronikk. På innkjøp av reservedeler, stål og utstyr har vi gode rabattavtaler som kommer oppdragsgiverne våre til gode, sier daglig leder Inge Tungevåg. 
Selskapet strekker seg langt for å møte kundenes behov, enten det handler om å levere enkeltprodukter, gjøre mindre reparasjonsarbeid eller komplette anlegg.
– Vi produserer utstyr for behandling av fisk om bord i havgående fiskefartøy. For å forenkle leveransene for kundene, tilbyr vi prosjektering og prosjektoppfølging fra planlegging via engineering og fram til ferdig montert og testet utstyr, forteller han.
Rustfritt stål, syrefast stål og aluminium er hovedmaterialer.
Westmek gjør klassearbeid i samarbeid med DNV GL, Bureau Veritas og Sjøfartsdirektoratet, og er medlem av Måløy Maritime Group.