Victoria AS er en landsdekkende leverandør av arbeidstøy og verneutstyr til alle typer offshore- og onshorebedrifter i Norge. Målet er å levere utstyr som lar brukerne utføre jobbene sine godt, effektivt og trygt.

– Som en av få norskeide, landsdekkende leverandører har vi nærhet til og førstehånds kunnskap om norsk klima og arbeidsforhold. Vi reiser mye ut til kundene for å bli kjent med dem og behovene deres. Ut fra dette designer vi som en stor del av sortimentet vårt eget varemerke ”Victoria workline”, sier daglig leder Gisle Jacobsen. 
Uten fordyrende mellomledd kommer Victoria-serien direkte fra produsent til hovedlager i Godvik/Bergen og distribuert til avdelingene Tromsø, Trondheim, Drammen, Grimstad, Kristiansand, Stavanger og tre steder i Bergen. Proffmarkedet er naturligvis den største kundegruppen, men også privatpersoner er hjertelig velkommen. 
Victoria Workline-serien inkluderer klær, hansker, briller, lett åndedrettsvern og tilbehør som belter, hammerholdere, luer, capser m.m.
– Vi utvikler produkter for ulike markeder. For eksempel krever offshoreservice andre egenskaper enn bygg og anlegg. Kundene skal vite at Victoria AS dekker behovene deres uansett, sier Jacobsen.
Victoria AS supplerer eget produktspekter med kjente, europeiske merkevarer inkludert spesialhansker fra Ansell, hørselsvern og hjelmer fra 3M og vernesko fra Atlas, Cofra og Diadora.