Nordic emballasje har én ambisjon: Best på emballasje til fisk og annen sjømat. Selskapet leverer raskt fra eget lager og er på markedet med innovative produkter. Produktet Cool Seal tar bare ti prosent av plassen til EPS-kassen.

Emballasjeselskapet ligger i Båtsfjord som betegner seg som fiskerihovedstaden. Med et lager på 2500 kvadratmeter kan kundene alltid stole på tilgangen på emballasje. Herfra driver selskapet dessuten omfattende produktinnovasjon i samarbeid med mange ledende produsenter. 

Blant markedene er det rike fiskeriet i både Øst- og VestFinnmark. Hurtigruta sørger østover for leveranser til Kirkenes over natta og sørover helt ned til Tromsø innenfor ett døgn. Selskapet leverer over alt hvor det er etterspørsel, en god del går direkte fra produsent.
– Vi har kompetanse på alle emballasjebehovene og –formene som brukes. Når nye ressurser som snøkrabbe seiler opp, håndterer vi det – akkurat som vi håndterer emballasje til oppdrett, trålere, fiskemottak og andre landbaserte anlegg, sier daglig leder Jon Kåre Halstensen.
– Vår bølgepappbaserte kasse Dry Pack er ypperlig til levende krabbe og annen fersk forsendelse, sier han. 
– Vi har alternativer i fiber og resirkulert plast som er mer miljøvennlige. Ikke minst er logistikkegenskapene vesentlig bedre. EPS-kasser har samme størrelse uansett. Vi får ti ganger så mange sammenfoldete Cool Sealkasser på samme bil.