I Honningsvåg, rett ved de rike fiskefeltene i Barentshavet, driver Carl Stahl AS notbøteri, servicestasjon for redningsflåter og butikkutsalg med alt du kan trenge til yrkesfiske.

 Carl Stahl AS har stort lager, hvor selv større rederier kan fullrigge båter. 

– Kundene er veldig fornøyde når de drar herifra. De får god faglig hjelp og alt utstyr de måtte trenge. Ofte handler det om å få reparert noe eller løst et problem, hvor risikoen er å bli liggende langsmed kai mens fisket pågår for fullt, forteller daglig leder Roy Tony Johansen.
Seks mann jobber fast i bøteriet på 500 kvm med tre reparasjonsbaner. Det er det eneste i Finnmark som, i tillegg til å reparere og produsere snurrevadnøter, også reparerer større snurpenøter. Beliggenheten er suveren – båter som skal til østfylket kan ta en stopp for å gjøre seg klar til fisket og få supplert på returen vestover. Carl Stahl har kunder langs hele kysten fra Austervoll til Vardø.
Wire, nett, tauverk, jernvarer, bekledning, båtutstyr – sortimentet er i hovedsak rettet mot proffmarkedet, men også mange privatpersoner finner veien. Her får kundene også kjøpt og tatt sertifisert service på redningsflåter.
Anlegget lagrer tyngre fiskeredskaper; snurrevadnot, snurpenot og trål.
– Vi er blitt kjent for å bruke høykvalitets, europeiske nett som har høy bruddstyrke og knutefasthet.