Når du som leietaker, byggherre, entreprenør eller installatør ønsker en hygienisk og varig gulvløsning er kombinasjonen gulv fra Acrylicon med sluk og renner fra Blücher et trygt valg. Dette er nå dokumentert av SINTEF Byggforsk.

Bakterievekst ute av kontroll er en stor trussel mot matvaresikkerhet og kan medføre pålegg om nedstengning med tilhørende tap. Gulv generelt og overgang til renner og sluk spesielt utgjør en stor utfordring. Til tross for at dette er kjent i markedet er det først nå det foreligger en god SINTEF-dokumentasjon for industrigulv.
Blücher er en dansk produsent av avløpsprodukter i rustfritt og syrefast stål, etablert i 1965 og med datterselskap i Norge startet i 1992.

Fra et omfattende, norsk lager leverer selskapet sluk, renner og rør til bl.a. oppdrettsnæringen, alt i beste hygieneutførelse.
Blücher er første leverandør av sluk og renner som ble HACCP godkjent.
Acrylicon produserer, leverer og installerer vegg- og gulvsystemer med høy trykkfasthet, unik slitestyrke og en eksepsjonell motstandsdyktighet i forhold til kjemikalier, bakterier, elektrostatiske støt og brann.
Alle selskapets systemer er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Systemene installeres raskt. Gulvene herder i løpet av to timer og gir et sømløst, skjøtefritt gulv uten nevneverdig nedetid og produksjonsstans.