Har du noensinne ønsket deg et rent og pent toalett i nærheten? I så fall er du ikke alene. Momek PTN har funnet en hygienisk, modulær løsning på behovet. Statens vegvesen er blant kundene.

Ofte er toaletter fraværende på offentlige steder eller lite attraktive å bruke. 
Momek PTN på Melbu i Vesterålen har utviklet sitt PT Modular som etter kort tid er bestilt til 20 steder. Toalettløsningen kan kobles til offentlig vann og toalett, men også operere helt uavhengig med solcellepanel og tanker for vann (3000 liter) og septikk.
– Folk bryr seg om sanitærforholdene. Det handler om grunnleggende behov, men også om markedsføring. Veinett, camping, bykjerner, attraksjoner, anleggsplasser, gruver, naturdestinasjoner og mye annet blir mer attraktive med hygieniske toalettløsninger, sier daglig leder Arne Holand. 
PT Modular kan installeres permanent eller midlertidig. Toalettmodulene er tiltalende av utseende og i bruk. Betjening av armaturer, skumsepe, tørkevifte og toalett er berøringsfritt.
– Alle funksjonene overvåkes elektronisk. Vi har også lagt vekt på å skape gode, hygieniske arbeidsforhold for servicemedarbeidere, sier Holand.
PT Modular er relativt rimelig i anskaffelse og drift. Dette åpner for at utplassering av toaletter der det tidligere ikke har vært mulig. Modulene kan også utstyres f.eks. som servicerom med dusj, vaskemaskin o.a. og CamperClean tømmeenhet for camping/bobiltoaletter. Kan krokløftes til/fra lasteplan.