Siden oppstarten i Norge i 1995 er Thermo-Transit blitt landets største aktør på hvitfisklogistikk og markedet beste på laks, i henhold til kundene. Stykkgodsfrakt og moderne terminal på Berger inngår i suksessoppskriften. 

Thermo-Transit er en internasjonal transport- og logistikkvirksomhet som i 30 år har transportert gods i hele Europa. Så godt som daglig er en lastebil fra selskapet innom hvert fiskevær og lakseslakteri i landet. 

”Miles ahead”

Flåten på 250 selveide og like mange innleide besørger fisk på bordet over hele Europa.

– Mottoet vårt er å ligge ”miles ahead” på fleksible løsninger for å imøtekomme kundenes individuelle transportbehov, sier markedsansvarlig Arne Paul Slotsvik.
Kombinasjonen av fisk i den ene himmelretningen og stykkgods i den andre utgjør et solid driftsfundament for ThermoTransit. Dette skaper trygghet for at fisk- og havbruksindustrien får ekspedert sine varer til fiskehungrige kunder på kontinentet. 

Tilstede der kundene er

Distribusjonsterminaler i danske Padborg og Berger ved Oslo, med moderne vaske- og desinfeksjonsanlegg, er viktige hjul i maskineriet.
– Planen er å fortsette vår fine vekst og utvikling. Selv om virksomheten er blitt stor, er vi på ballen og enkle å ta kontakt med på telefon, mail og webside. Avdelinger i Vesterålen, Trøndelag, Møre og Oslo stiller opp for kundekontakt og velsmurt logistikk, sier Slotsvik.