Trucker fra Doosan er driftssikre, kostnadseffektive, kommer med oljekjølte bremser og har gode ergonomiske egenskaper. En pålitelig importør med lokale forhandlere sørger for rask service og deler. Dermed kan truck-hjulene holdes i gang og nedetid kortest mulig.

Truck handler om langt mer enn selve maskinen. I dag er driftskostnader, driftssikkerhet, design og førermiljø også helt avgjørende faktorer for markedet.
Doosan-truckene blir produsert i Tyskland og Sør-Korea. Doosan har vært på det norske markedet i over 20 år gjennom importøren Scanlift maskin. Truckene kommer i alle størrelser, er stadig oftere elektriske og godt rustet for den type applikasjoner som de skal gå i.
Doosan-trucker er virksomme i de aller fleste typer industribedrifter i Norge.

Truck i fiskeri og havbruk blir brukt hardt og kontinuerlig. Driftsstans kan forekomme blant annet som følge av vedlikeholdsbehov eller belastning fra maritime omgivelser.
Scanlift og forhandlerne er godt rustet også for dette med nærhet til kundene, rask levering av reservedeler og god teknisk bistand.
Oljekjølte, vedlikeholdsfrie bremser er dessuten et ekstra godt argument for Doosan i industrimiljøene hvor truckene går i nord.
Truckfører og –liftkurs, gjennomføring av 12-måneders sertifiserte kontroller av trucker, lifter, maskiner og noen krantyper, samt uteservice og reparasjoner hos kunden er også noen av tjenestene om tilbys.