Toyota Material Handling Norway dekker hele mangfoldet fra små virksomheter på den ytterste holme til store grossistlagre.

Toyota Material Handling Norway er med 320 medarbeidere markedsledende på gaffeltrucker og materialhåndtering i Norge. – Vi hjelper små og store kunder med trucker, reolsystemer, behovsvurdering og service i alle deler av landet inkludert offshore.

Det sier produktsjef Bjørn Fjelnseth.
– De beste dagene på jobb er når kundene er fornøyde og vil gjøre ytterligere investeringer. Da har vi lykkes godt, sier han.
I slike stunder sender han en varm tanke til selskapets 180 serviceteknikere. De er i beredskap på veien med servicebiler som er utrustet for behovene lokalt i distriktet. Om så en truck offshore skulle stoppe opp, er de klare for å bli flydd ut.

Høy tilgjengelighet

– Det sitter dypt i Toyotas bedriftskultur å jobbe med forbedringer inkludert å forhindre driftsstans. Vi er tilgjengelig for kundene fra store byer til ”den ytterste holme”, sier Fjelnseth, som forteller at 97,2 prosent av reparasjonene blir løst på stedet ved første besøk.
Noen virksomheter vet nøyaktig hva de ønsker å kjøpe og tar kontakt for å få et konkret tilbud. Andre skal for eksempel bygge nytt logistikklager, og ønsker tilbud og vurdering fra distriktssjef og fageksperter i Toyota Material Handling.

Alt av materialhåndtering

– Hos oss får kunden alt på et sted. Vi dekker hele produktspekteret fra jekketraller via containerhåndterende maskiner til store plukktrucker for grossistlager og nå også reolsystemer for lager, sier han.

Utvalg: Jekketraller, motoriserte palletrucker • Motoriserte stablere • Skyvemasttruck • Tauetraktor, plukktrucker • Motvektstrucker (EL/forbrenning) • Smalgangstrucker, automatiserte trucker • Reolløsninger • IT-system for flåteadministrasjon • Helt skreddersydde/spesiallagde løsninger

Løsninger for distribusjon og pakkehåndtering på flyplass inngår i sortimentet etter Toyota Industries sitt kjøp av nederlandske Vanderlande. Toyota Material Handling kan supplere produkt- og tjenestespekteret ytterligere ved å trekke inn dyktige samarbeidspartnere.

Skreddersøm

– Til tross for at vi har et bredt produktsortiment så har kunden noen ganger behov for skreddersøm og spesialtilpasninger. Alle våre fabrikker i Europa tilbyr derfor spesialløsninger for å dekke kundens unike behov, forteller Fjelnseth.

– Vi kan hjelpe kundene med alt av deres materialhåndteringsbehov, forteller Bjørn Fjelnseth, produktsjef for interntrucker.

Stadig flere av truckene kommer med lithium-ion-batterier for økt kjørelengde og vedlikeholdsfri håndtering. Også selvkjørende løsninger er i vekst og er egnet for standardiserte forflytninger. Med Toyota Material Handlings brede tilbud ønsker de å være en langsikt og foretrukket samarbeidspartner for enhver kunde med materialhåndteringsbehov.

Fakta om Toyota Material Handling Norway

Er markedsleder på truck og materialhåndtering i Norge, og har 320 medarbeidere inkludert 180 serviceteknikere, produkt/deler/løsningseksperter, distriktssjefer med kundeansvar og administrasjon. Selskapet tilbyr et bredt produktspekter, korttidsleie, langtidsleie inkludert finansiering, serviceavtaler, spesialtrucker og truckførerkurs.