På Askøy utenfor Bergen har Damstahl 1500 tonn rustfritt stål på lager til svært konkurransedyktige priser.

Med supplering to ganger i uken fra sentrallagre i Danmark og Tyskland er selskapet tilknyttet over 40 000 tonn rustfritt stål som kan leveres innen én uke i Norge. 
– Når vi informerer nye kunder om utvalget her på Askøy sperrer de opp øynene. Det gjelder både lageret vårt og hvor raskt vi evner å snu oss rundt, sier Kristoffer Eriksen, som jobber som salgsansvarlig på Vestlandet. 
Bedriften gjør det godt og vokser. Kundesegmentet er bredt. Havbruk, industri og offshore er store avtakere av rustfritt stål i tillegg til tradisjonelle kundegrupper. 
– Alle som jobber med stål vet hva som gjelder. Det handler om sortiment, kvalitet, leveringstid og pris. Alt dette får de hos oss. Vi legger stor vekt på å respondere raskt og yte skikkelig kundeservice, sier salgsansvarlig Jørgen Størksen. 
Det er med bakgrunn i dette at Damstahl har valgt å fylle lageret til taket med plater, rør, rørdeler, stang og profiler. Alt for å kunne imøtekomme Norsk industri der rustfritt er et behov. 
Damstahl er del av tyske NEUMO Group, har hovedkontor i Danmark og flere avdelinger i Tyskland, Sverige, Finland, Nederland og Slovenia.