Som KNS-distributør leverer Brommeland elektronikk VSAT-basert internett-dekning i Europa og Nordsjøen for en moderat pris.

På mange måter er vi like avhengige av Internett til havs som på land. Prisen for VSAT-basert internettforbindelse har imidlertid gjort nettforbindelse uaktuelt for mange.
– Internett handler om kommunikasjon med rederi, kunder og myndigheter. Men, det handler også om velferden til mannskapet. Mange crews har i kontrakten at det skal være nettkontakt om bord, sier prosjektleder Per Helge Børseth. 
Carten Shipping, Aasen Shipping, Kopervik Group og Oceangoing er blant referansene. Børseth forteller om god økning i etterspørsel ikke minst fra mindre fiskebåter. 
Brommeland leverer komplett løsning med KNS – VSAT-antenne, kommunikasjonsutstyr og abonnement til en månedspris som ligger betraktelig lavere enn andre løsninger.

– Med løsningen kan vi i et spesifikt, geografisk område tilby vesentlig lavere pris enn andre, sier Børseth.
Brommeland har tradisjoner tilbake til 1935, driver installasjon og service av maritim elektronikk, har seks medarbeidere og leverer også VSAT-løsninger med større dekningsområder. Fra Haugesund leverer selskapet til hele verden, selv om Norge og Europa er hovedmarkeder.