Mal Proff dekker i dag hele landet med løsninger og leveranser av overflateprodukter i proff-markedet. Og Mal Proff Coatings styrker tilstedeværelsen med etablering i både Bergen og Oslo.

 – Når kundene benytter oss som rådgivere i planleggingen, vet vi at erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom 30 år, betyr mye for valg av partner i forbindelse med store og små overflatebehandlingsprosjekter. 
Det forteller Arne Kartfjord, salgs- og markedssjef i Mal Proff Coatings. Etter å ha dominert markedet nord for Trøndelag siden 80-tallet, har virksomheten de siste årene ekspandert med oppdrag og kunder over hele landet.

Fag, tillit og løsninger

Mal Proff leverer overflateprodukter, direkte og som underleverandør, til de fleste former for overflatebehandling; maling av hus og byggeprosjekter, broer, energibransjen eller industrien. – Men det er ikke til å stikke under en stol at vi har en helt spesiell posisjon når vi snakker om båter og andre fartøy med propell. Vi er stolte av kunder som Hurtigruta, Forsvaret og Redningsskøyta. De bruker oss fordi vi er faglig oppdaterte og en fagpartner i prosjekter der overflatevedlikehold på offshore-installasjoner og båter skal planlegges.
I den forbindelse har Mal Proff Frozio-sertifisert de fleste av sine medarbeidere. De deltar sammen med kunden i utviklingen av behandlingsløsninger når for eksempel et skip legges i dokk for vedlikehold. – Det handler blant annet om valg av behandling, og hvilke produkter som egner seg. Alt fra vask og rens til tørketid og tykkelsen på malingen. Dette beskrives i et eget dataprogram, utviklet av Jotun, men basert på innspill blant annet fra oss.
– Vi lever av tillit, kunnskap og av å utvikle gode løsninger for kundene våre, sier Arne Kartfjord i Mal Proff Coatings. – Hvis vekst og dekning er en indikator, må kundene være godt fornøyde med det vi leverer.