Måløy har et komplett miljø og servicetilbud for den maritime næringen. Lokaliseringen er sentral rett ved den nord-sørgående skipsleden på norskekysten.

Clusteret består av 16 bedrifter i og rundt Måløy og henvender seg til fiskebåtredere i Norge og utlandet. – Det er helt unikt at så mange bedrifter velger å gå sammen for å vise bransjen det brede servicetilbudet som finnes i Måløy sier prosjektleder Laetitia Pipaluk Rosing i Måløy Maritime Group.
Måløy er et relativt lite sted, men har et bredt tilbud innen maritim næring. Medlemsbedriftene i MMG har totalt 400 medarbeidere og et solid ben innenfor high-tech. De representerer skipsdesign, vedlikeholds- og nybyggingsverft, utrustning inkludert elektronikk/ventilasjon/VVS/rør/ fabrikksutstyr proviant/arbeidsklær/bunkers/smøreolje og fiskeredskaper inkludert line/trål/tauverk. 
– Miljøet i Måløy legger stor vekt på kunde og servicedelen. I Måløy får du den service du trenger når du trenger det – 24/7. Vi kjenner til betydningen av å spare tid for fiskebåtene. Ligger båtene i ro betyr det at det ikke fiskes, hvilket er dårlig business. Fiskebåter som setter kursen hit kan også levere fangsten her i Måløy på mottaksanlegg, og samtidig få gjort alt av vedlikehold og reparasjoner som båten trenger. 
Lang erfaring og høy kompetanse gjør Måløy i stand til å levere båter av den høyeste kvalitet. – Vi hjelper kunden hele veien fra skisse til ferdigstilt båt, sier Rosing.