Når prosjektet er litt utenom det vanlige – for eksempel en utsiktsrampe 200 meter over dalbunnen eller en gangbro som ender i løse luften – er sveiserne og stålarbeiderne i Procut et nærliggende valg for både riksentreprenørene og Nasjonal Turistvei.

– Dette er noe vi har blitt veldig gode på, forteller Anders Sæbø i Procut. – Disse uvanlige prosjektene, vanligvis både krevende og i ulendt terreng, setter litt spesielle krav til håndverkerne. Høyt fokus på sikkerhet, selvfølgelig, men også en evne til å finne løsninger, være innovativ og å tenke kreativt der og da.

Byr på egen erfaring

– Det er ikke uvanlig at vi er involvert i utviklingen av installasjonene vi skal montere, før de er ferdig designet. At vi har gjort en rekke slike prosjekter, og løst utfordringer som har dukket opp underveis, betyr også at vi har erfaring som er verdifull for en kunde. Vi synes dette er morsomme og spennende oppdrag. Kombinert med et stort engasjement, har du ingrediensene du trenger for en god kunderelasjon.
I disse dager er Sæbø sine kollegaer i full gang med montering av rekkverk og utsiktsplattformer langs juvkanten ved Vøringsfossen, som er en del av Nasjonal Turistvei sin satsing på stedet. De har tidligere blant annet bygd «Rampestreken», en utsiktsplattform på enden av Romsdalseggen ved Åndalsnes

Den beste tanken

Procut er også en av Norges ledende leverandører av stasjonære og transportable dieseltanker til alle næringer, blant annet landbruk, havbruk og bygg og anlegg. – Vi har brukt tid på å finne kvalitetsleverandører i et marked der det finnes varierende kvaliteter og løsninger. Det gjør at vi har mange kunder som bruker oss igjen og igjen. Det er nok den beste attesten vi kan få, sier Anders Sæbø i Procut.