Hos Solstrand Verft er fokus uten unntak på kundens ønsker og behov. Vi står alltid på i alle ledd, helt til service- og vedlikeholdsoppdraget er utført.

Verftet gikk i år inn i nybyggings- markedet igjen, for første gang siden 2009. I første omgang med en avlusingslekter som bruker en metode basert på oppvarmet sjøvann. 
Vi har en effektiv, kunde- og prosjektorientert organisasjon hvor alt nøkkelpersonell er fast ansatt. 
I tillegg henter vi inn ekstra kompetanse og kapasitet etter kundens behov og vi har til tider over 70 personer i arbeid. 
Vårt mål er at våre kunder skal ønske å komme tilbake til Solstrand Verft. Våre kunder er her alltid 24/7 og det er vi også! Sier daglig leder Stig Ove Aas. 
Verftet ligger gunstig til innerst i en liten fjord på Mørekysten, midt mellom Molde og Ålesund, med et stort utvalg leverandører i nærområdet. 
Det er lønnsomt for rederne å sende båtene hit hvor både utstyr og leverandører er lett tilgjengelig, sammenlignet med å få sendt og fløyet inn dette, sier Aas. 
Verftet håndterer de fleste typer fartøy med lengde opp til 100 meter. Anlegget er godt tilpasset arbeidet som utføres, med flytedokk, gode kaier og god krankapasitet.