Arcos AS er Nord Norges største leverandør av kurs og rådgivning innenfor sikkerhet & beredskap. For maritime kunder leveres de fleste kurs for offiserer og mannskap i henhold til STCW konvensjonen.

For petroleumsbransjen tilbyr Arcos praktiske kurs og lederkurs som møter kravene Norsk Olje & Gass stiller i forbindelse med petroleumsaktivitet på sokkelen. Opplæringen inkluderer helikopterevakueringstrening (HUET) i nye og moderne fasiliteter. Arcos er leverandør av kurs og opplæring innen sikkerhet & beredskap til forsvaret.

I tillegg leveres kurs til landbasert industri i samsvar med industrivernforskriften og annet relevant regelverk.

Arcos Sikkerhetssenter ligger strategisk plassert 10 minutter fra Tromsø Lufthavn.

Arcos har konkurransedyktig hotellavtale i Tromsø sentrum som kursdeltakere kan benytte seg av. Hotellavtalen inkluderer daglig transport T/R Arcos – Sikkerhetssenteret.

Fartøysinspeksjoner på vegne av Sjøfartsdirektoratet

Som godkjent kontrollforetak utfører Arcos fartøyskontroller på vegne av Sjøfartsdirektoratet for fartøy mellom 8 og 15 meter. Kontrollene omfatter fiskebåter og fartøy tilknyttet oppdrett/havbruksnæringen. Vi bistår således kundene med å overholde de tidsfrister som sjøfartsdirektoratet har satt for godkjent kontroll.