Dykkerfirmaet Olav Erik Hagen AS med hovedkontor i Stryn og avdeling i Kristiansand utfører anleggsdykking og ROV-tjenester over hele landet. Selskapet har kraftstasjoner som et av spesialområdene, leverer solid dokumentasjon på arbeidet og har stor fokus på HMS.

Inspeksjoner, reparasjoner, rehabilitering, betongrehabilitering, rørlegging, ROV-arbeid og sprengning inngår i arbeidsoppgavene.
– Med utstyret og arbeidsopplegget vårt håndterer vi de fleste oppgaver innen arbeidsdykking fra planlegging via utførelse og inspeksjon, sier Olav Erik Hagen, daglig leder og grunnlegger. 
Dykkernes erfaring går enda lengre tilbake enn til stiftelsesåret 1991.
– Utilgjengelighet ligger i dykkerarbeidets natur. Da er bred og allsidig erfaring bygget over lang tid avgjørende for å kunne gjøre jobben godt. Oppgavene vi løser i dag skal skape trygghet og tillit til oss som leverandør også i forhold til neste oppdrag, sier Hagen. 
Kunder kan følge arbeidet i sanntid via undervanns-videokameraer. Firmaet dokumenterer installasjoner og bunnforhold med multistråle-ekkolodd. 
Som eneste i Norge kan undervannsentreprenøren inspisere vannfylte tuneller med opptil 6000 meters lengde og levere 3D-modell av tunellene. Vannmagasiner, dammer og alt annet som har med kraftverk å gjøre har utviklet seg til spesialområde. Bruer og fergekaier har firmaet inngående kompetanse på.