Skarsvåg boats leverer fartøy til havbruk, privat, service forsvar m.m. som folk snur seg etter på sjøen.

Stilig design, sterke sjøegenskaper og skreddersøm har fått kunder fra havbruk, forsvarsmateriell, havfiske, befraktning og fritidsmarkedet til å vende blikket mot Skarsvåg Boats As. Nærmere 150 fartøy er levert på fire år.

Gründeren Kai Egil Skarsvåg er vokst opp med en far som var pioner innen bygging av aluminiums båter for oppdrettsnæringen. Fra en start med hobbybygging i garasjen planlegger selskapet nå oppføring av et produksjonslokale på 3000 kvadratmeter.
 – Vi følger godt med på behovene i havbruksnæringen også når det gjelder det grønne skiftet, sier Skarsvåg.
 Salmar, Nordlaks, Lerøy Midt, Mowi, Åkerblå, Finnmark Maritime og Norsk Oppdrettsservice er blant referansene til bedriften som i 2018 omsatte for 36 mill. kroner og vokser. Beliggenheten på Frøya nordvest for Trondheim er gunstig også i forhold til det viktige markedet i Nord-Norge.
 – Vi er veldig oppsatt på kontinuerlig utvikling og skreddersydde tilpasninger for kundene. Knapt to like båter sendes fra vår produksjon, forklarer han.
Utstyr til havbruk, annen næring og fritidsmarkedet kan produseres etter kundens spesifikasjoner. Lusetellingskar, desinfiseringskar, container, landganger og arbeidsbord inngår i sortimentet.