Holte Industri leverer produkter som hjelper folk til å få gjort jobben sin under best mulig vilkår på anlegget. Fagkunnskap, stort lager, hurtig levering og rask service bidrar til å holde hjulene i gang i bygg/anlegg, bane, verksted og industri.

Holte Industri AS produserer og leverer utstyr for midlertidig bruk i forbindelse med byggeprosjekter innenfor bygg/ anlegg, vei, bane, verksted og industri. – Vi ønsker at håndverkerne skal glede seg over å ha nødvendig, velfungerende utstyr for å utføre jobben sin.

Det sier daglig leder Jon Hesthag. I Gvarvi hjertet av Telemark ble Holte Industrigrunnlagt av Hans Holte tilbake i 1966. Produksjonen startet med den legendariske Bøttelampa – den første dobbeltisolerte arbeidslampen på markedet. Nå leverer selskapet nødvendigutstyr for å få gjennomført byggeprosjekter.  

Må være på plass

– Vi bidrar til prosjektets suksess med hjelpemidler som alltid må være på plass og fungere, sier Hesthag. Kvalitetsproduktene er bygd robuste for å vare, også når de blir utsatt for røff håndtering og blir flyttet fra prosjekt til prosjekt.

– Du kan for eksempel ikke ha 200 mann som går rundt på en byggeplass og sparker i grusen fordi strømskapet ikke virker. Produktene våre er til å stole på, slik at situasjoner som dette ikke oppstår, sier han.  

Finner løsninger

Et omfattende støtteapparat er dessuten tilgjengelig tilknyttet produktene. Holte Industri har kontinuerlig selgere på veien som hjelper kundene å etablere gode, velfungerendeløsninger. – Dette handler om fagkunnskap og om å løse oppgaver. Vi driver også rådgivning, kurs og opplæring. Med riktig kunnskap kan prosjekter bli sluttført raskere, for eksempel ved optimalisering av tørkingen i nybygg.