Fishtech Hygena AS har spesialisert seg på vegg, tak og hulkil i bygninger for næringsmiddelproduksjon. Selskapet har egen produksjon, bruker egne montører og er fleksibelt for å forhindre nedetid.

– Mange tradisjonelle produkter er malt eller i sandwichelementer av stål med høyt vedlikeholdsbehov. Løsningene våre krever lite vedlikehold og er lette å holde rene, sier daglig leder Bjørn Idar Lyngvær.
– Det bidrar til høy lønnsomhet. Både fordi levetiden er lang med redusert behov for utskifting og gjennom lave driftskostnader til rengjøring.
Selskapet leverer til nybygg og renoveringsprosjekter hovedsakelig på land, samt noe til fiskefartøy. Renovering kan være planlagt lang tid i forveien eller oppstå akutt etter internkontroll eller inspeksjoner fra Mattilsynet.
– Vi har et godt blikk for å gjøre akkurat det nødvendige. Våre egne montører monterer. De kjenner produktene og jobber raskt. Vi er dessuten fleksible på tid, og kan jobbe i weekender og kvelder for å begrense innvirkning på driften, sier Lyngvær.
Løsningene er 100 prosent vanntette og syrebestandige. Fishtech Hygena henvender seg til fiskeindustri, kjøttindustri, bakeri, bryggeri, storkjøkken, fiskebåter og oppdrett – nær sagt alle som produserer mat.
Sortimentet dekker også laboratorier og operasjonsrom/saler.
– Vi har et stort konkurransefortrinn på små prosjekter på grunn av egen produksjon og god lagerbeholdning.
Selskapet leverer direkte og gjennom arkitekter, ingeniører, byggfirma og installatører av frysepanel og storkjøkken.