Når nabovirksomheten må bytte dør enda en gang, virker KIAS-døren like fint etter 30 år – selv om den kan være merket av røff bruk og tidens tann.

Kvanne Industrier har utviklet merkevaren KIAS-døren for offentlige bygg og andre forhold hvor bruken er heftig, fiskeri inkludert.
Mange bygningsforvaltere, både offentlige og i industrien har erfart hvordan dører slites ut eller nærmest går i oppløsning av bruk, signing, vann, luftfuktighet og råte. Døren kan ha vært rimeligst i innkjøp, men inkludert montering, vedlikehold og gjentatt utbytting blir selv de billigste dørløsninger kostbare i lengden.

– Vårt dørblad kommer i ett stykke, og er av materialer som hverken ruster eller råtner og lar seg ikke påvirke av fukt forklarer salgsansvarlig Grim Røen i Kvanne Industrier.

KIAS-døren i aluminium og glassfiberlaminat

KIAS-døren er bygd opp av aluminiumprofil og glassfiberlaminat. Karmer og utforinger/listverk kommer pulverlakkert og er ferdig tilpasset veggtykkelsen til kunde. Dørene er lette, er meget rask å montere og er nærmest helt vedlikeholdsfri.
KIAS-døren brukes så godt som over alt, inkludert sykehus, storkjøkken, svømmehaller, idrettshaller, på pumpestasjoner og andre steder som er utsatt for vær og vind og hærværk. Dørbeslag er syrefaste eller rustfrie. Døren kan leveres med antibakteriell overflate.