Fra Tromsø betjener Maritim Sveiseservice segmentene maritim, industri, entreprenør, bygg og anlegg og olje og gass. Servicebedriften med 25 medarbeidere jobber over hele Nord-Norge og Svalbard, og lar seg ikke stoppe av litt ekstremkulde, snø, mørke, vinter og vær.

I tillegg til sveising, driver Maritim Sveiseservice innenfor rørlegging, maskinering og mekanisk arbeid. Selskapets mekaniske verkstedet fra 2007 er topp moderne. Det er rigget for alle typer oppgaver utenom elektro, hvor selskapet til gjengjeld har gode samarbeidspartnere.

Kompetanse- og systemkrevende

Selskapet har spisskompetanse på aluminium og stål.

– Sveising er både kompetanse- og systemkrevende. Sveiserne våre sertifiseres for hver materialtype med tilhørende prosedyrer. Selskapet må utføre prøvesveiser, utvikle sveiseprosedyrer og teste både prøve og prosedyrer ved laboratorier, forteller Karlsen.

– Vi er godt rustet og har tatt investeringene ved å utvikle våre egne grunnprosedyrer (WPQR). Jeg liker å si at vi har stålkontroll, legger han til.

Kompetanse på tvers

Staben er fleksibel og allsidig, og kan rykke ut på kort varsel. Tromsø-bedriften er vant med lange reiseavstander og tar oppdrag over hele landet.

Sertifiseringer

ISO 9001, ISO 14001, iSo 3834 NS-EN 1090, HMS ihht S-006N (verifisert av Statoil)

Sentral godkjenning kl. ii.