Hesselberg Truck satser videre i Nord-Norge og på Vestlandet med Europas ledende truckmerke Linde.

– Vi har sett et økende marked i nord. Behovet for å synliggjøre Hesselberg Truck i denne delen av landet har vært en prioritering for oss. Vi har derfor ansatt en egen selger og utvidet med et solid serviceapparat som skal dekke Nord-Norge.

– For å være enda mer tilgjengelige, styrker vi også salgsapparatet på Vestlandet. Vi bygger opp kapasitet for å ta et større jafs av markedet. Vi skal markere oss og markedet vil få se mer av oss i tiden fremover, lover salgs- og markedssjef Per Erik Pedersen. Pedersen er trygg på produkt- og tjenestespekteret.

– Linde Truck er kvalitetsmessig unikt. Det har markedet oppdaget. Truckene har den unike, hydrostatiske driften som gir klare fordeler som redusert drivstofforbruk, lavt støynivå i kabinen til fører og høy presisjon, sier han.

Hesselberg Truck er et selskap i Hesselberg-konsernet og er en av landets ledende leverandører av gaffeltrucker. Selskapet tilbyr alt fra nysalg, utleie, truckførerkurs og et av markedets beste serviceapparat.

– Med Hesselberg Truck skal du være trygg på at vi tar godt vare på deg, selv etter at trucken er kjøpt. Et salg er bare starten. «Vi følger kunden hele veien!», avslutter Per Erik Pedersen stolt.