Hydraulikk Finnmark leverer service, vedlikehold av hydraulikk, samt nye hydraulikkløsninger fra bl.a. egen produksjon og løfteutstyr fra italienske HS Marine.

– Vi har spesialkompetanse på hydraulikk som er sterkt etterspurt. Hovedmarkedet vårt er Troms og Finnmark, men vi har oppdrag over hele landet, forteller daglig leder Jørn Stensvold.
Selskapet har nærmere 40 års historie. Hydraulikk blir brukt i maskiner, styresystemer, kraner, løfteutstyr og fremdrift – overalt. Mye er skreddersøm. Ofte er manglende dokumentasjon en stor utfordring
– Vi har lang erfaring i å forstå hvordan systemer fungerer. Derfor lykkes vi godt med feilsøk og problemløsning. Tid er viktig. Vi snakker om driftskritisk utstyr som kan innebære store tap av tid og penger, sier Stensvold.
Fiskeri, havbruk og petroleum er store markedssegmenter, men Hydraulikk Finnmark dekker også landbasert industri som gruve og slakteri – kort fortalt der det er behov for hydraulikk og tilhørende kompetanse.

Hydraulikkeksperten leverer over hele Troms og Finnmark. Vekst gir behov for nye medarbeidere.

Selskapet er importør av de anerkjente marinekranene fra HS Marine i Italia som dekker hele markedets behov med kapasitet fra 10 tm til 400 tm. God dialog med produsenten gir godt rom for skreddersøm.
Sveising, maskinering, funksjons- og styrketesting, serieproduksjon og skreddersøm inngår også i leveransene. Bedriften er Achilles-kvalifisert, godkjent foretak for kontroll av løfteinnretninger og løfteutstyr på land, og for Sjøfartsdirektoratet.
– Vi driver godt, men trenger mer kvalifisert og stabil arbeidskraft, sier Stensvold.