Scan-Pack Norge leverer emballasje, maskiner og produksjonslinjer som bidrar til stabil drift, utvikling og lønnsomhet for kundene.

Scan-Pack Norge AS leverer de fleste typer pakkemaskiner og emballasje til alle bransjer. Selskapet har store lokaler i nærheten av Gardermoen med serviceavdeling og demorom hvor kundene kan teste pakketekniske løsninger. Scan-Pack Norge bistår i hele prosessen fra A til Å og er tilgjengelig 24/7 hele året.

– Emballasje og pakking er avgjørende for salg, effektiv produksjon og lønnsomhet for produsentene. Vi er like interessert i storkontraktene som i bondegården som starter opp med anlegg til noen tusenlapper. Dette enten beliggenheten er i sentrale strøk, eller i utkant-Norge.

– Alle blir godt ivaretatt, sier salgs- og prosjektsjef Bjørn Matzow i Scan-Pack Norge AS.

Selskapet har ti medarbeidere med forskjellig dybdekompetanse og som jobber sammen i team. Serviceavdelingen med et stort delelager bidrar til korte nedetider for maskiner og rask hjelp om det skulle bli nødvendig.

Reiser over hele landet med pakkemaskiner

– Vi reiser over hele landet, og gir raskt tilbud, service og oppfølging, sier Matzow. Ofte er små detaljer avgjørende.

– Kundene kan prøve teknologien med sine egne produkter i vårt demorom med godt utvalg av maskiner. Slik får de utstyr som er helt riktig for seg og sitt produkt.

Scan-Pack Norge har også egen kuttelinje for emballasje og dermed korte leveringstider på nøytral emballasje.